Çay Belediye Başkanımız Sn. Yaşar Kemal Kantartopu, İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.
Çay Belediye Başkanımız  Sn. Yaşar Kemal Kantartopu, İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

Kurban kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleşen mazbata töreni, ilçe halkımız tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
Belediye önünde düzenlenen törende İlçe Başkanı Cemil Arısoy ve İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu birer konuşma yaparak hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Çay halkına hitap eden belediye başkanımız Yaşar Kemal Kantartopu konuşmasına, ilçe halkına ve teşkilat üyelerine teşekkür ederek başladı: “Sevgili Yeşilçay’lılar çok çalıştık, emek verdik zafere sizlerle birlikte ulaştık. Seçim süresinde bizlere desteklerini esirgemeyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Hakan Şeref Olgun’a İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarıma ve Yeşilçay’ımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren parti rozetimizi çıkardık. Şimdi Yeşilçay’a hizmet zamanı.” dedi.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sn. Av. Hakan Şeref Olgun konuşmasında: “İyi Parti Çay teşkilatımız güçlü kadrolarıyla başkanımız ve ekibi belediyeyi kazanmak için kapı kapı, ev ev dolaşarak çok büyük emekler verdi, sizlere teşekkür ediyorum. Benim bir hayalim vardı, Yeşilçayıma hizmet etmek. İnşallah 1 Nisan itibariyle kollarımızı sıvadık çalışmalarımıza başladık. Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu size ne söz verdiyse sonuna kadar arkasındayım. Yaşar Başkanıma başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.