Kızılay Çay’da Şube Açtı

Kızılay Afyonkarahisar İl Başkalığı 8. Şubesini Çay ilçemizde açtı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın Karacaören Belde Belediye Başkanı Muhterem Algül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Dündar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ceylan Güler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Saraç, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Mhp İlçe Başkanı Ali Erol, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı A.Kadir Kiper, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın; Göreve geldiğimizde dört tane temsilciliğimiz vardı. Bugün Çay ilçesinde açılışını yaptığımız temsilciliğimizle birlikte şube sayımız sekize ulaşmış oldu. Temsilciliklerimizi kurarken Belediyelerimizden destek alıyoruz. Çay ilçesinde de yer temini ve bakım tadilat konusunda destek veren Çay Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı’ya teşekkür ediyorum. Kızılay Derneği olarak 154 yaşındayız. Dünyanın çok iyi tanıdığı güvenilir akredite bir kuruluşuz. Deprem, sel gibi afetler haricinde insana dair yaşama dokunan bütün faaliyetlerin içerisindeyiz. Kızılay Çay Temsilciliğimiz hayırlı olsun dedi.
Çay Kaymakamı Emre Yeşilbaş konuşmasında; Kızılay denince ilk akla kan vermek gelir. Deprem ve sel gibi doğal afetlerin dışında Kızılay hayatın her alanında halkının yanında yer alan köklü bir kuruluşumuz. Her iyilik başka bir iyiliği ortaya çıkarır.  Çay İlçemizdeki Temsilcimiz emekli imam, diğer görevli arkadaşlar kamudan emekli kişiler, böyle bir faaliyetin içerisinde olmaları çok güzel. Kızılay Çay Temsilciliği hayırlı olsun dedi.
İmam hatip Cankurt Sarıpınar tarafından Kuranı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Şevket Karaca'nın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ile birlikte kesti.