Çay MYO'da Mezuniyet Sevinci

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulu'nda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk, İlçe Gençlik Spor Müdürü Akif Taşpınar,  Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hırçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Erol, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Peker, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı A. Kadir Kiper, Öğretim Üyeleri, Öğrencilerin aileleri ve Öğrenciler katıldı.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada, "Üniversite eğitiminin amacı, meslek edindirmede bilgi ve beceri kazandırmak, bunları insanların hizmetine sunmaktır. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.
Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı konuşmasında; Mezun olan öğrenci kardeşlerim Alanınızda almış olduğunuz eğitimle Ülkemiz ve Milletimiz için çok güzel hizmetler vereceğinize inancımız tamdır. Çay Belediyesi olarak Eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğiz.  Sevgili gençler şu sözü hiçbir zaman unutmayın, İnandığınız yolda yürüyerek fedakârlık ederseniz başarırsınız. Mezun olan gençlerimize sivil hayatında başarılar diliyorum dedi.
Konuşmaların ardından tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atılmasıyla sona erdi.