Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Çay’ın Fahri Hemşerisi Oldu

Belediye Meclisimiz tarafından Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut’a fahri hemşerilik beratı verildi.

Çay Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında 1. Gündem maddesi olarak görüşülen, Afyonkarahisar Valisi iken son kararname ile Kayseri Valiliğine atanan Vali Gökmen Çiçek ve İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut’a Sosyal ve Kültürel olarak Çay ilçemize yaptıkları hizmetler için belediye meclis üyelerimizin oy birliği ile fahri hemşerilik beratı verilmesi kabul edildi.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; Çay İlçesine hizmet eden Vali Çiçek ile çalışmaktan onur duyduklarını ifade ederek Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut’a ilçemize yaptığı hizmetler için teşekkür etti.