Akşehir ve Eber Gölleri Birliği'nin Toplantısı Yapıldı

Bakanlar Kurulu'nun 27.12.2002 tarih ve 2002/5116 sayılı kararı ile kurulan, üyesi olduğumuz Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısı belediyemizde yapıldı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı açıklamasında; Kuşları, sazlıkları, balıkları ve endemik bitki olan Eber sarısını içinde barındıran, derin sessizliğiyle Türkiye'nin en güzel göllerinden biri olan Eber gölündeki su seviyesinin yükselmesi bölge halkımızın da yüzünü güldürdü. Bizlerde birlik olarak Eber gölümüz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz dedi.
Toplantıya; Çay Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz,  Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiflik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Tuzlukçu Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Atar katıldı.