Valimiz İlçe Halkımızla Bayramlaştı

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek İl ve İlçe Protokolü Belediyemiz önündeki Park Çay Bahçesinde İlçe halkımızla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban,  Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çay Kaymakamımız Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Sn. Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Şevki Kara, Karacaören Belde Belediye Başkanı Muhterem Algül, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Çay ilçe Protokolü ve halkımız katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Başkanımız; Saygıdeğer Çay Halkı hepinizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valime, Bakanıma, Milletvekillerimize,  Vefakâr Çay halkıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu. Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Valimiz Sn. Gökmen Çiçek'te halkımızı selamlayıp Ramazan Bayramlarını kutladı.
 Afyonkarahisar Protokolü Çay Halkımızla bayramlaşma töreninden sonra ilçemizden ayrıldı.