Çay Halkı İftarda Buluştu

Belediyemizin ev sahipliğinde Çağlayan Parkta düzenlenen iftar yemeğinde Çay Halkımız bir araya geldi.

İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı; Korona Virüs tedbirleri kapsamında iki yıldır iftar programları yapılamıyordu. Allaha şükür bugün İlçe halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde bir aradayız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurdunuseven’e, Misafirlerimize ve İlçe halkımıza teşekkür ediyorum dedi.
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim Yurdunuseven bir konuşma yaparak; Çay Halkı ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek vatandaşların Ramazanı Şerifini tebrik etti.
İftar yemeğine Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi, Ak Parti Çay İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Ak Parti Çay İlçe Yönetimi, Pazarağaç Belde Başkanı Şevki Kara, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Personeli ve ilçe halkı katıldı.