İlçemizde Kar Temizleme Çalışmaları Yapılıyor

Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmaları için yağış öncesi yaptığı plan dâhilinde ilçe merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı; yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde olumsuzlukların yaşanmaması için ekiplerin planlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; “Çay Belediyesi olarak iş makinalarımız ve personellerimiz ile birlikte ilçe merkezimizdeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.