Başkanımızın Yarıyıl Tatil Mesajı

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı İlkokul, ortaokul ve liselerde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona erecek olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında;  “Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız.
Çay Belediyesi olarak ilçemizdeki okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi anlamında imkânlarımız ölçüsünde eğitime destek sağlıyoruz. Çay Belediyesi olarak eğitim bizim için önemlidir, bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kaliteli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görebilmeleri için eğitime desteklerimizi sürdüreceğiz.”

“Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan yarıyıl karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmeleri temennisiyle; sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.