Başkanımız Bakan Kurum’u Ziyaret Etti

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Başkanlığında Ankara’da Afyonkarahisar ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ve sorunlar konuşuldu.

Ankara’daki toplantıya katılan Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; “İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için her fırsatta bakanlıkları ziyaret ederek topladığımız talepleri ilgili bakanlığa iletiyor ve gereğinin yapılması için milletvekillerimiz ile birlikte takipçisi oluyoruz. Bu programımızda da İl, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve il genel meclis başkanımız ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ederek ilçemizin taleplerini ilettik. İnşallah bugün heybemizi doldurup Ankara’dan öyle dönüyoruz. Yeşilçay’ımızın, sorunlarının çözümü için çalınmadık kapı bırakmıyoruz.
“İnşallah ilimizde ve ilçemizde oluşturduğumuz bu kardeşlik ikliminin meyvelerini yatırım ve hizmet olarak alıyoruz. Bizlerin tek derdi var o da Yeşilçay’ımıza proje üreterek hizmet etmek ve hemşerilerimin sosyal hayatını kolaylaştırmaktır” dedi.