Esnaflarımızın yanındayız

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven İlçe esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, Belediye Meclis Üyeleri ve Parti Meclis Üyeleriyle birlikte İlçe esnafımızı ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı açıklamasında;  Milletvekilimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız Belediye ve Parti Meclis Üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla esnaflarımızın ve halkımızın istek ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturduk. Saygıdeğer esnaflarımızın ve halkımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim dedi.