İLÇEMİZDE 84 MİLYON İÇİN 3’ER FİDAN ETKİNLİĞİ

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan 84 milyon için 3’er fidan etkinliği Çay İlçemizde yapıldı.

Çay Orman İşletme Şefliği, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Çay İlçemizde Mezbahane altında bulunan 40 bin metrekarelik alana Çınar, Akçaağaç, Ihlamur, Dişbudak, İğde ve Badem ağacı olmak üzere toplam 2 bin adet ağaç fidanı dikimi yapıldı.  Afyonkarahisar İlçeleri içerisinde 2 bin adet ağaç fidanı dikimi ile en fazla ağaç fidan dikimini gerçekleştiren ilçe olduk.
Fidan dikim etkinliği programına İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, İlçe Jandarma komutanı Teğmen Murat Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk, Daire ve Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Oda Başkanları, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.