BAŞKANIMIZ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı “Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkanımız mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta Yaka ve Demirağaç mahallesi sakinleri ile buluştu.
Her hafta cuma günü bir mahalleyi ziyaret ederek talepleri yerinde gördüklerini ifade eden Başkanımız, Bu haftaki Cuma namazımızı Yaka Mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte kıldık. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyor hiç vakit kaybetmeden çözüme kavuşturuyoruz. Her hafta mahalle ziyaretlerimize devam edeceğiz.  Yaka ve Demirağaç Mahalle sakinlerine bizlere göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ederim dedi.
Ziyarette Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı ’ya Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Yaka Mahalle Muhtarı Fikret Kardeş, Demirağaç Mahalle Muhtarı Süleyman Taşkabu ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.