Home » Belediye Haberleri » Yeşilevler Mahallesi Beytullah Kuran Kursu Açıldı

Yeşilevler Mahallesi Beytullah Kuran Kursu Açıldı

Eki 23,2018 0 Yorum

Belediyemiz ve Halkımızın katkılarıyla Yeşilevler Mahallesinde yaptırılan Beytullah Kuran Kursu’nun açılışı yapıldı.

Açılışa Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sn. Serkan GENÇER, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ahmet Sadık SEMERCİ, İlçe Müftüsü Sn. Adem YILDIZ, Siyasi Parti Temsilcileri, Müftülük Personeli, Kursiyerler ile Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından Beytullah Camii İmam Hatibi Sn. Mehmet ERBUĞA Kuran-ı Kerim tilaveti yaptı.

Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Sn. Adem YILDIZ yaptı. Yıldız konuşmasında; Beytullah Kuran Kursu ilçe merkezde açılan dokuzuncu kursumuz. İlçe merkez köy ve kasabalarla birlikte toplam otuz dört kursumuzda Beş yüzün üzerinde vatandaşımız kurs görmektedir dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Çağrı konuşmasında; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ahlaklı ve dini vecibelerini en güzel şekilde öğrenerek yetişmesi için yapılan tüm hizmetlerin yanındayız. Belediye olarak destek verdiğimiz 5. ci Kuran Kursumuz. Eğitim ve Öğretime desteğimiz her zaman sürecek. Beytullah Kuran Kursu ilçemize hayırlı olsun dedi.

İlçe Müftülüğü merkez vaizi Sn. Faruk DURAN’ın yaptığı duanın ardından kurdele kesilerek Beytullah Kuran Kursu’nun açılışı yapıldı.