Home » Belediye Haberleri » Yeşilevler Mahalle Sakinleri Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Yeşilevler Mahalle Sakinleri Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Ara 22,2017 0 Yorum

İlçemiz Yeşilevler mahalle sakinleri belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı ziyaret ettiler. Ziyaretleri kapsamında başkanımızla sohbet eden vatandaşlarımız, kanalizasyon altyapısı yenilenmesi çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, şikayet ve taleplerini belirttiler. Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Yeşilevler Mahallesine yapılması planlanan projeleri anlattı. Mahallenin, seneye Doğalgaz çalışmalarının başlanacağına, Kuran Kursu ve Mahalle Fırını yapılacağını ve bozuk olan yolların en kısa sürede yenileneceğinin sözünü verdi.

Yaptıkları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ ya yapılan çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkür ettiler.