Home » Belediye Haberleri » Yatılı Kız Kur’an Kursumuzun Açılışı Yapıldı

Yatılı Kız Kur’an Kursumuzun Açılışı Yapıldı

Kas 30,2017 0 Yorum

Vakıf Mahallesinde bulunan Yatılı Kız Kur’an Kursumuzun açılışı yapıldı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Pazarağaç Belediye Başkanı Sn. Adem BULUT, İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Ahmet Sadık SEMERCİ, İlçe Müftümüz Sn. Adem YILDIZ, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Sn. Adem YILDIZ  “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Bugün burada Kaymakamlığın, Belediyemizin ve Müftülüğümüzün katkılarıyla ortaya çıkan bir eserin açılışını yapmaktan dolayı, mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Emeği geçenlere huzurunuzda teşekkür ediyorum. İlçemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Kur’an Kursunun bütün eksiklikleri giderilerek bakım onarım çalışmaları yapılmış olup halkımıza hizmete hazır bir hale getirilmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.