Home » Belediye Haberleri » Yaka Mahalle Sakinleri Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Yaka Mahalle Sakinleri Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Eki 20,2017 0 Yorum

İlçemiz Yaka Mahalle Muhtarı Sn. Ramazan CABER ve mahalle sakinleri belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı ziyaret ettiler. Ziyaretleri kapsamında başkanımızla sohbet eden vatandaşlarımız, şikayet ve taleplerini belirttiler. Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Yaka Mahallesine yapılması planlanan projeleri anlattı. Mahallenin görüntü kirliliği yapan ve çökme tehlikesi olan eski tarihi değeri olmayan evlerin kaldırılacağının, seneye Doğalgaz çalışmalarının başlanacağına ve bozuk olan yolların en kısa sürede yenileneceğinin sözünü verdi.
Yaptıkları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ ya yapılan çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkür ettiler.