Home » Belediye Haberleri » Vali Ahmet Özyurt İlkokulu Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

Vali Ahmet Özyurt İlkokulu Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

Nis 17,2018 0 Yorum

Vali Ahmet Özyurt İlkokulu Müdürü Sn. Necati TAŞPINAR, Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa TÜRK ve öğrencileri Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretleri kapsamında başkanımızla sohbet eden Sn. Necati TAŞPINAR, “Belediye Başkanımızdan, eğitim konusunda ne zaman yardım istersek hep destek verdi. Her zaman bizlere kapısını açtı. Kendisine okulumuza ve öğrencilerimizin hayatında önemli bir nokta olan eğitime verdiği desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek plaket takdim ettiler. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI “Bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçemizdeki okullarımızın tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz” diyerek teşekkür etti.