Home » Belediye Haberleri » Sn. Valimiz Mustafa TUTULMAZ İlçemizi Ziyaret Etti

Sn. Valimiz Mustafa TUTULMAZ İlçemizi Ziyaret Etti

Kas 08,2017 0 Yorum

Sn. Valimiz Mustafa TUTULMAZ İlçemizi ziyaret etti. Ziyareti programında bulunan değerlendirme toplantısını, Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile, ilçenin sağlık, eğitim, ulaşım, içme suyu, orman, alt yapı ve üst yapı gibi konularla ilgili istek, talep ve önerileri dinlemek üzere Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yaptı. Vali TUTULMAZ, muhtarların istek, talep ve önerilerini titizlikle dinleyerek, taleplerle ilgili gerekli iş ve işlemlerin yapılması için talimatında bulundu.

Değerlendirme toplantısının bitimi sonrasında Vali Sn. Mustafa TUTULMAZ, İlçe Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Metin YALÇIN, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sn. Hüseyin ARAP, İl Jandarma Komutanı J.Albay Sn. Orhan SIRMA, İl Emniyet Müdürü Sn. Fahrettin ŞEN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sn. Recep OYUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Muhammet Ali SERİN Belediyemizi ziyarette bulundular. Vali Sn. Mustafa TUTULMAZ, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI ve birim müdürlerimiz tarafından karşılandı. Belediyemiz tarafından çeşitli ikramda bulunularak ilçemizin sorunları istek ve talepleri konuşuldu. Konuşma sırasında Sn. Belediye Başkanımız Hüseyin ÇAĞRI, İlçemizin genel durumu hakkında bilgi verdi. İlçemize yapılan Modern Mezbahamızın İl Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğünden işyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı hakkında desteklerini ve Eber Gölü’müzde sanayi, tarım ve hayvancılık kaynaklı sıvı ve katı atıkların kalıcı kirlenmeye sebep olduğunu belirterek göldeki suyun artması ve temizlenmesi için taleplerde bulundu. Vali TUTULMAZ, İlçenin kalkınması ve gelişmesi için Valilik olarak her türlü desteğin verileceğinin sözünü vererek, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI ’nın başarılı çalışmalarını takdir ederek başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI ziyaret anısı olarak Valimiz Sn. Mustafa TUTULMAZ’ a üzerinde Çay Belediye’sinin logosu bulunan fincan takımı hediye etmesiyle ziyaret programı son buldu.