Home » Belediye Haberleri » Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun

May 06,2019 0 Yorum

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Atlı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Başkanımız Mesajında; On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Ramazan ayı ” Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği zengin ile fakirlerin arasında köprülerin kurulduğu dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu değerli bir aydır.  Manevi duygularımızın zirve yaptığı Ramazan-ı Şerif, Kul olma bilinci ile günahlardan arınarak yeni bir hayata başlangıç yapmamız için Yüce Rabbimizin bizlere büyük bir lütfudur. Ramazan Ayında tuttuğumuz oruçlarla hem bedenimizin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olacağız. İçinde bin aydan daha hayırlı “Kadir Gecesi ” nin olduğu Rahmet, Bereket ve Mağfiret Ayı olan Mübarek Ramazan-ı Şerifin ilçemize, ülkemize ve İslam Âlemi ’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.