YEŞİLÇAY BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

SAYGIDEĞER HEMŞERİLERİM;
Sözlerime başlamadan hepinizi Saygı ve Sevgiyle selamlıyorum.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde şahsıma ve ekibime inanarak bizi bu göreve layık gördüğünüz için siz Saygıdeğer YEŞİLÇAY halkıma sonsuz teşekkür ediyorum.
Afyonkarahisar İlimizin en güzel İlçesi Yeşilçay’ımızı modern kent haline getirebilmenin çabası ve gayret içerisinde ekip ruhu ile sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza hiç vakit kaybetmeden başladık.
Ülkemizde birçok değişiklik ve yeniliklerin olduğu gibi, İlçemizin; daima ileriye, emin adımlarla yürüyebilmesi, modern kent görünümüne kavuşması için birçok yeni projelerimizi hayat geçireceğiz.
Siz Saygıdeğer halkımızın güven ve desteğini de alarak yapacağımız çalışmalarımızda tevazu ve samimiyetle, Yirmi birinci yüzyıla yakışır rahat, huzurlu yaşanılabilir çağdaş ve modern kent olma yolunda hep bir adım ileriye gideceğiz.
Sevgili Hemşerilerim;
İlçemizde; çevre düzenlemesi, altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve istihdam alanlarının oluşturulması için yapacağımız çalışmalarımızda amacımız; Kalkınan, çağdaş ve modern bir ilçe olmaktır.

Değerli Yeşil Çaylı Hemşerilerim;
Biz bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, bu topraklara gönül verdik, bu topraklara ayrım gözetmeden hizmet vermek bizim boynumuzun borcudur. Biz çalışmalarımızı her zaman Yeşil Çay’ımızın geleceğini düşünerek yapmaya devam edeceğiz.
Tevazu ve Samimiyetle
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ sözümüzü yineleyerek hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.

Uzm. Dr. Hüseyin ATLI
Çay Belediye Başkanı