Home » Belediye Haberleri » Okula Desteklerinden Dolayı Başkan ÇAĞRI’ya Plaket

Okula Desteklerinden Dolayı Başkan ÇAĞRI’ya Plaket

Oca 16,2018 0 Yorum

Çay İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sn. Ekrem Doğan ERÖZTÜRK ve öğretmenlerimiz Belediye Başkanı Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Başkanımızla sohbet eden, Okul Müdürü Sn. Ekrem Doğan ERÖZTÜRK yaptığı konuşmada; “Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin ÇAĞRI, okulumuzun her türlü ihtiyacında hep destek olmuştur. Sayın Başkanımız yıllardır maddi ve manevi desteklerini bizden ve okulumuzdan esirgememiştir. Bu güne kadar İlçemize ve okulumuza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi. Ve plaket takdim etti.

Ziyaretlerinden çok memnun olan Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI “Çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri yıldan bu güne kadar eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini, bundan sonra da olanaklar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.