Home » Belediye Haberleri » Merkez Çarşı Camii Yaşatma Derneği’ne Esnaflarımızdan Destek!

Merkez Çarşı Camii Yaşatma Derneği’ne Esnaflarımızdan Destek!

Nis 02,2018 0 Yorum

Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen istişare toplantısına  Merkez Çarşı Camii Yaptırma  ve Yaşatma Derneği  üyeleri  esnaflarımızdan oluşan ilk grup katılmıştır. Düzenlenen toplantıda Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Merkez Çarşı Cami etrafındaki alanın genişletilmesi adına Cami önünde bulunan binanın satın alındığını ve esnaflarımızdan desteklerini beklediğini belirtti. Cami çevresinin Belediyemizin katkılarıyla çevre düzenlemelerinin en kısa sürede yapılacağının sözünü verdi.

Merkez Çarşı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri,  Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ ya  “Bu toplantıyı düzenleyerek Çay için hep birlikte mücadele edeceğimizi bize tekrar göstermiş oldunuz. Camimize olan desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dediler.