Home » Belediye Haberleri » Kore Gazimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kore Gazimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

May 05,2019 0 Yorum

Çay ilçemizin en yaşlı gazisi olan 1929 Çay doğumlu Güney Kore Gazisi Sayın Mevlüt Ötemen tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kore Gazimiz Mevlüt Ötemen için askeri tören düzenlendi. Gazimizin naaşı Cedit Mahallesindeki evinde helallik alındıktan sonra Merkez Çarşı Camisine getirildi. Kore Gazisi Mevlüt Ötemen Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Belediye asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı; Kore Gazimiz Sayın Mevlüt Ötemen’e Yüce Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.

Kore Gazimiz Mevlüt Ötemen ’in cenaze törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Sayın M. Serkan Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sadık Semerci, Askeri Erkân, Güneydoğu ve Kıbrıs Gazilerimiz ile Gazimizin ailesi ve ilçe halkımız katıldı.