Home » Belediye Haberleri » İş Yeri Denetimleri Devam Ediyor

İş Yeri Denetimleri Devam Ediyor

Ara 24,2018 0 Yorum

Belediyemiz Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, İlçemizdeki iş yerlerinde denetimlerine devam ediyor.

Kontrollerini düzenli olarak gerçekleştiren zabıta ekiplerimiz; alış veriş merkezlerinde gıda reyonlarının yanı sıra, lokanta, kıraathane, kuaför salonlarını da kontrol ederek; iş yeri temizliği, iş kıyafeti, etiket kontrolü, son kullanma tarihi ve işletmelerde bulunması gerekli olan belgeleri inceledi.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI yaptığı açıklamada; İlçemizdeki iş yerlerinde Zabıta ekiplerimiz tarafından denetimler düzenli olarak devam etmektedir, ekiplerimiz lokanta, kıraathane ve kuaför salonlarında genel ve özel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek uyarılarda bulunmuştur. İlçemiz içerisindeki iş yerlerinde denetimlerimiz düzenli olarak devam edecektir dedi.