Home » Belediye Haberleri » İlçemizde “Öğretmenler Günü” Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde “Öğretmenler Günü” Coşkuyla Kutlandı

Kas 24,2018 0 Yorum

24 Kasım “Öğretmenler Günü” Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda büyük bir coşku ile kutlandı.

Programa İlçe Kaymakamı Sn. Erol TANRIKULU, Garnizon Komutanı Sn. M. Serkan GENÇER, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ahmet Sadık SEMERCİ, Milli Eğitim Müdürü Sn. Nihat ÇAKMAKKAYA,  İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, halkımız, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu tarafından düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiirler okundu, Ana Sınıfı öğrencilerinin gösterisi, Halk oyunları gösterisi, oratoryo sunumu ile okul korosunun müzik dinletisi gerçekleşti. Şehit olan ve vefat eden Öğretmenlerimiz için Kuranı Kerim okunarak dua yapıldı. Emekli olan Milli Eğitim Personeli Hüseyin Ergün’e Teşekkür Belgesi verildi. Öğretmenler arasında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesinin ardından tatlı ikramı yapılmasıyla program sona erdi.