Home » Belediye Haberleri » İlçemiz Şirinevler Mahallesinde Genel Temizlik Çalışmaları

İlçemiz Şirinevler Mahallesinde Genel Temizlik Çalışmaları

Kas 30,2018 0 Yorum

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mahallelerimizde başlatılan genel temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesinde, yabani ot temizleme ve çevre genel temizliği çalışmaları yapıldı.
Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI yaptığı açıklamada; İlçemiz içerisindeki tüm Mahallelerimizde ayrım gözetmeden sırası genel temizlik, çevre düzenleme, yabani ot temizleme ve bakım çalışmaları yapıyoruz.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz Şirinevler Mahallesinde genel çevre temizliği, yabani ot temizleme çalışmaları yapıldı. Mahallelerimizde genel temizlik çalışmalarımız devam edecek dedi.