Home » Belediye Haberleri » İftar Çadırına İlk Günden Yoğun İlgi

İftar Çadırına İlk Günden Yoğun İlgi

May 27,2017 0 Yorum

İlçemiz Dörtyol Meydanında Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kurulan iftar çadırı On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ilk gününde yoğun ilgi gördü. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen iftar çadırına gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşurdu. İftara sayılı dakikalar kala yemeklerin başında akşam ezanın okunmasını bekleyen vatandaşlar topun atılması ile birlikte oruçlarını açtı. Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’da ilk orucunu iftar çadırında halkımızla birlikte açtı.

Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 600 kişiye dağıtılacak olan iftar yemeğine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Belediye Muhasebe Müdürlüğüne başvurması, nakdi yardım yapmak isteyenlerin T.C. Halk Bankası Çay şubesinde bulunan 07000004 nolu Çay Belediyesi yardım hesabına göndermeleri rica olunur.