İlçemizde Bayram Temizliği Başladı

Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki tüm Mahalle Cadde ve Sokaklarımızda genel temizlik çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz içerisinde genel temizlik çalışmaları başlatıldı. Mahalle temizliğinde yabani ot temizliği, ilaçlama ve çevre genel temizlik çalışmaları yapılıyor. Amacımız; Fen İşleri tarafından oluşturulan temizlik ekiplerimizin Kurban Bayramına kadar ilçemizdeki tüm mahalle, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışmalarını tamamlayıp halkımızın kurban bayramını huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamaktır dedi.