Yaya Geçit Çizgileri Yapıldı.

Amaç; Yaya Geçidi ile yayalar ve sürücüler arasında farkındalık oluşturulmasını sağlamak.

İlçemiz içerisindeki merkezi yerlerde bulunan yayalar ile tüm okul önlerine yaya geçit işaret çizgileri yapılıyor.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Ülkemiz genelinde 2019 yılı yaya öncelikli “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla trafik yılı ilan edildi. Yaya ve okul geçidi bilincinin yayalar ve sürücüler arasında farkındalık oluşturulması için çalışmalar başlatıldı. Belediye olarak ilçemizdeki merkezi yaya geçitleri ile tüm okul önlerinde yaya geçit işaretleri yapılarak hizmete sunulmuştur. Amaç; yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi, yayaların güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmasını teşvik etmektir dedi.