İlçemizde Yaya Güvenliği Nöbeti

Ülkemiz genelinde yapılan etkinlikte amaç; trafikte yaya önceliğine dikkati çekebilmek

Çay ilçemizde trafikte yaya önceliğine dikkati çekebilmek amacıyla öğrenciler "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" etkinliği ile yaya nöbetindeydi.
“Yaya Güvenliği” nöbetinde; Çay Kaymakam Vekili Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, Belediye Başkanı Yardımcısı Mustafa Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, İlçe Jandarma Komutanı Murat Çakır, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Daire amirleri, okul müdürleri ile Vali Ahmet Özyurt İlkokulu öğrencileri yer aldı.
Etkinlikte öğrenciler çocuk, yaşlı ve engellilerin trafikte karşılaştığı sorunlara işaret etmek amacıyla döviz ve pankartlar taşıdı.
Kampanya kapsamında Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından görevlendirilen Trafik personeli, yayaların güvenli bir şekilde geçişini sağladı. Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan el broşürleri Vali Ahmet Özyurt İlkokulu öğrencileri tarafından sürücü ve yayalara dağıtıldı.