Atatürk Ortaokulu Çevre Düzenleme Çalışmaları

Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulunun duvarları yenileniyor.

İlçemiz Dörtyol Meydanında bulunan Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulunun duvarları yenileniyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi ve Atatürk ortaokulunun eski olan duvarları yıkılarak yerine yeni perde beton duvar yapılıyor.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda; İlçemizin en eski okullarından olan Atatürk Ortaokulumuzda çevre düzenleme çalışmaları başlattık. Okulumuz duvarının eski olması, aynı zamanda araç trafiğinin yoğun olduğu yol güzergâhında olması nedeniyle çocuklarımızın can güvenliği açısından eski olan duvarın yıkılarak yerine daha yüksek ve sağlam duvar yapılması için çalışma başlattık. Atatürk Ortaokulumuzda çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görebilmelerini sağlamak amacıyla okullarımızda çalışmalarımız devam edecek dedi.