Home » Belediye Haberleri » Esnaflarımızdan Merkez Çarşı Camii Yaşatma Derneği’ne Tam Destek!

Esnaflarımızdan Merkez Çarşı Camii Yaşatma Derneği’ne Tam Destek!

Nis 05,2018 0 Yorum

Belediyemiz Toplantı Salonunda, esnaflarımızdan oluşan ikinci grup ve Merkez Çarşı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği  üyelerinin katıldığı istişare toplantısı düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantının konusundan bahseden Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, İlçemizdeki Merkez Çarşı Cami etrafındaki alanı genişletmek amacıyla Cami önündeki binanın satın alındığını ve çevre düzenlemelerinin Belediyemiz tarafından yapılacağı hakkında bilgi vererek, esnaflarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini rica etti. Sohbet havasında geçen toplantı 17:00’ da sona erdi.

Merkez Çarşı Cami  Hocası Sn. Himmet KARABACAK, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ ya “ Başkanımızın ne zaman yanına gidip derdimizi sıkıntılarımız anlatsak hemen bizlere yardımcı oldu.Camimize olan desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ederim Allah ondan razı olsun. Ayrıca maddi manevi katkı veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.