Home » Belediye Haberleri » Elbiz Mahallesinde Genel Temizlik Çalışması Yapıldı

Elbiz Mahallesinde Genel Temizlik Çalışması Yapıldı

Ara 22,2018 0 Yorum

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mahallelerimizde başlatılan genel temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Elbiz Mahallesinde, yabani ot temizleme, çevre genel temizliği ve yolcu durağı yenileme çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI yaptığı açıklamada; Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından İlçemiz Elbiz Mahallesi Deprem Konutları ana cadde ve sokaklarda genel çevre temizliği ve yabani ot temizleme çalışmaları yapıldı. İlçemiz içerisindeki tüm Mahallelerimizde ayrım gözetmeden genel temizlik, çevre düzenleme, yabani ot temizleme ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Bahçelievler, Vakıf, Şirinevler, Cedid ve Orta Mahallede Çevre Genel Temizlik Çalışmalarımızı tamamladık. Mahallelerimizde Söz verdiğimiz gibi genel temizlik çalışmalarımız sırası ile devam edecek.

Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan, halkımızın huzuru için yaptığımız hizmette üstün olmamızdır dedi.