Home » Belediye Haberleri » Çay MYO’ dan Başkanımıza Plaket

Çay MYO’ dan Başkanımıza Plaket

Eki 08,2018 0 Yorum

2018-2019 Akademik yılı Eğitim Öğretimin başlaması nedeniyle İlçemiz (AKÜ)  Çay Meslek Yüksek Okulunda “Haydi Tanışmaya” adlı etkinlik düzenlendi.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Doç. Dr. Sn. Hüseyin KOÇAK yaptı.

Koçak konuşmasında; Okulumuz öğrencilerinin barınma sorunları çözüldü, okulumuzun doluluk oranı şuan itibariyle % 95’ tir.  Bu yıl 45 öğrencimiz yemek bursu alacaktır.  Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve okul yönetimi olarak öğrencilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşma ve tanışması için “Haydi Tanışmaya” adlı etkinlik düzenledik dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI etkinlikte bir konuşma yaptı.

Başkanımız konuşmasında; 2018-2019 Akademik Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, Sevgili gençler sizlere’ de derslerinizde başarılar diliyorum.

Sevgili Gençler; Üniversite Eğitiminde İlçemizi seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizde yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Her türlü sorununuzda sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu organizasyonda başta okul yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Çağrı’ya Çay Meslek Yüksek Okuluna yaptığı katkı ve destekleri için okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Etkinliğe Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Karacaören Belediye Başkanı Sn. Muhterem ALGÜL, Pazarağaç Belediye Başkanı Sn. Adem BULUT, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Salih KAYGISIZ, Siyasi Parti Temsilcileri Okul yönetimi ve Öğrenciler katıldı.