Home » Belediye Haberleri » Çay Belediyemize Yeni Damperli Ford Kamyon Hibe Edildi.

Çay Belediyemize Yeni Damperli Ford Kamyon Hibe Edildi.

Şub 08,2019 0 Yorum

Çay Belediyemiz araçlarına  yeni bir kamyon eklenmiş olup Yeşil Çayımız için  yenileşmeye ve gelişmeye tekrar bir imza atıldı.  Çay Belediyemize hibe edilen yeni kamyonun açıklamasını Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI şöyle yaptı.

Sn. Başkanımız Hüseyin ÇAĞRI yaptığı açıklamada;

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ , Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadi DURMAZ, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Mehmet TAYTAK ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Çay Belediyemize 2018 – 2533 model damperli bir FORD kamyon hibe edilmiş olup Belediye bünyesinde halkımıza daha iyi hizmet sağlayabilmek için  kullanıma sunulmuştur.  Yeşil Çayımız için Çalışmaya devam ediyor, Yeşil Çayımız için gurur verici yeniliklere ve gelişmelere imza atıyoruz. Bizim sevdamız Yeşil Çayımızın sevdası, bu güne kadar yapıldığı gibi bu günden sonra da Yeşil Çayımız için gönülden çalışmalara  devam edeceğiz. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ  olmak üzere ismi ve emeği geçen herkese Teşekkürlerimi ve minnetlerimi bir borç bilir, saygılarımı sunarım.” dedi.