Home » Belediye Haberleri » Çalışmalarımız Son Hızda Devam Ediyor!

Çalışmalarımız Son Hızda Devam Ediyor!

Eyl 14,2017 0 Yorum

İlçemizi geliştirmek ve modern bir İlçe yapmak adına tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yenileme çalışmaları Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince kış ayı gelmeden bitirilmesi için hızlandırılmıştır.

Bahçelievler Mahallesinde Çift Kat Sathi Kaplama işlemi tamamlanmış olup halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Cumhuriyet Caddesinde başlatılan yol yenileme çalışmalarında, taş sökme işlemleri devam etmekte olup, kilitli parke taşı ve bordür döşeme işlemine başlanmıştır. Caddenin Mavi Köşe’ye kadar olan birinci kısmındaki eski yalak betonlar ve kırık olan taşları sökülmüştür. Kaldırılan taşların yerine yeni kilitli parke taşı döşeme işlemlerine başlanmıştır. Caddenin kalan kısımlarındaki yol yenileme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır.

Köprübaşı Mahallesinde, Çift Kat Sathi Kaplama işlemi için çalışmalar başlamıştır. Mahalledeki yolların asfalt altı temel maddesi çekilmiş gerekli tesviye işlemleri yapılmış olup en kısa zamanda Çift Kat Sathi Kaplama işlemi yapına başlanacaktır.

Tekke Mahallesi’nde bulunan Seyid İsa Dede Türbesi çalışmaları tamamlanmıştır. Türbe çevresinin eski ve bozuk olması nedeniyle giriş-çıkış yolları yenilenerek, peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılarak kilitli parke taşı döşenmiştir. Türbe ve hizmet binası kaba inşaatı tamamlanarak, ince işçiliğine geçilmiş olup Aşure Ayı’na kadar tamamlanacaktır.