Home » Belediye Haberleri » Çağlayan Belediye Spor’umuz Play off’da

Çağlayan Belediye Spor’umuz Play off’da

Ara 24,2018 0 Yorum

Bu hafta Karşıyaka Sporla oynadığı maçı 5-1 alan Çay Çağlayan Belediye Spor’umuz  Süper Amatör Lig Play off maçlarını oynamaya hak kazandı.

Ali Kaleli Spor Tesislerinde Karşıyaka Sporu konuk eden ekibimiz, Sebahattin, Metin, Telli, Yeşil, Muhammed, Yusuf, Feyyaz, Ali, Yunus, Osman ve Murat on biriyle sahaya çıktı. Başlama düdüğünden 7 dakika sonra Yunus’un golüyle takımımız 1-0 öne geçti.

Maça güzel hazırlanan Çağlayan Belediye Spor takımımız 17. dakikada Feyyazın soldan gelen ortaya şık vuruşuyla top filelerle buluştu skor 2-0 oldu.  31. dakikada Osman’ın topu filelerle buluşturmasıyla durum 3-0 oldu ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda temposunu koruyan Çay Çağlayan Belediye Spor ’da 57. dakikada Feyyaz kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı skor 4-0 oldu. 77.ci dakikada Yunus’un golüyle durum 5-0 oldu. 83. Dakikada rakip takım bulduğu penaltı golüyle skoru 5-1 yaptı ve maç bu skorla bitti. Maçta günün yıldız futbolcusu ünvanını iki’şer golle Yunus ve Feyyaz paylaştı.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI ligdeki son maçta galibiyet alarak bizleri sevindiren futbolcularımıza teşekkür ediyor, bir üst lige çıkmak için mücadele vereceği Play off maçlarında da Çay Çağlayan Belediye Sporumuza başarılar diliyorum dedi.