Home » Belediye Haberleri » Çağlayan Belediye Spor Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Çağlayan Belediye Spor Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Eki 22,2018 0 Yorum

Çay Çağlayan Belediye Spor bu hafta Afyonkarahisar’da Erkmen Sporla oynadığı maçı 3-2 kazandı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi D5 nolu sahada Erkmen Sporun konuğu olan ekibimiz, Sebahattin, Metin, Rasim, Mehmet, Mertcan, Yusuf, Feyyaz, Ali, Yunus, Osman ve Murat on biriyle sahaya çıktı. Başlama düdüğünden 2 dakika sonra Feyyazın golüyle takımımız 1-0 öne geçti. Maça güzel hazırlanan Çağlayan Belediye Spor takımımız 31. ci dakikada Yunus’un topu filelerle buluşturmasıyla durum 2-0 oldu ve ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Çay Çağlayan Belediye Spor ’da 55. Dakikada yunus kendisinin ikinci takımının 3. cü golünü attı durum 3-0 oldu. Erkmen Spor 77.ci dakikada penaltından bulduğu golle durumu 3-1 yaptı.  Zaman zaman kondisyon düşüklüğü yaşanırken 88. Dakikada Erkmen Spor skoru 3-2 yaptı ve maç bu skorla bitti. Maçta günün yıldızı iki şık golle Yunus oldu.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI ikinci galibiyetini alarak bizleri sevindiren futbolcularımıza teşekkür ediyor, Çay Çağlayan Belediye Sporumuza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum dedi.