Home » Belediye Haberleri » Belediyemizde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediyemizde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Ara 28,2017 0 Yorum

Belediyemiz ile Genel Hizmet İşçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalanmıştır. Toplu iş Sözleşmesine Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Genel İş Şube Başkanı Sn. Recep SORKUN, müdürlerimiz ve işçilerimiz katıldı.

Belediye işçilerinin daha iyi şartlar altında çalışmasına önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, “Elimizden geldiğince çalışanlarımızın lehine, gücümüz nispetinde iyileştirilme yapılmasına dikkat ediyoruz. Bu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını, içimizdeki çalışma gayretini teşvik etmesini ve birbirimizi daha fazla kucaklamamıza vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Sözleşmeyi karşılıklı anlayış ile tamamladıklarını belirten Sn. SORKUN, işçilerin istedikleri sosyal haklarının verildiğini ifade ederek karşılığında ise işçilerin hakkını vererek çalışmaları gerektiğini belirterek teşekkür etti.