Home » Belediye Haberleri » Belediyemiz Tarafından İftar Programı Düzenlendi

Belediyemiz Tarafından İftar Programı Düzenlendi

Haz 14,2017 0 Yorum

İlçemiz Dörtyol Meydanındaki Yuvam Aile Çay Bahçesinde  İlçe Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN,  Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Kocaöz Belediye Başkanı Sn. İbrahim NAL, Pazarağaç Belediye Başkanı Sn. Adem BULUT, Dereçine Belediye Başkanı Sn. Aykut OKUMUŞ, Emniyet Teşkilatı Personeli, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Belediye meclis üyeleri, İlçemiz Esnafları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Belediyemiz Birim amirlerinin ve çok sayıda vatandaşımızın katıldığı iftar yemeği düzenlendi. Mübarek Ramazan Ayının bitmesine sayılı günler kala birlikte oruçlarını açan protokol, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarımız ile sohbet etti.

Her gün yaklaşık 600 kişilik iftar yemeği dağıtımı yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Belediye olarak ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza yönelik her gün Dörtyol Meydanımızda iftar yemeği dağıtımı yaptık, ekiplerimiz tarafından özenle hazırlanan iftar yemeklerimiz ile vatandaşlarımıza rahat ve düzenli bir iftar sofrası oluşturduk.  Yaklaşan mübarek Ramazan Bayramınızı da şimdiden en içten ve samimi duygularımla kutlar, ailenizle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilerim’’ dedi.