Home » Belediye Haberleri » Başkanımız İftar Çadırını Ziyaret Etti

Başkanımız İftar Çadırını Ziyaret Etti

May 07,2019 0 Yorum

Her yıl olduğu gibi bu yılda  Belediyemize ait iftar çadırımız Ramazan Ayında halkımıza sıcak yemek ikramı yapmak için İlçemiz yoğurt pazarına kuruldu.

Belediye iftar çadırını ziyaret eden Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı,  yemek dağıtımı yaparak 2019 yılı Ramazan Ayının ilk iftarını vatandaşlarımızla birlikte yaptı.

Başkanımıza İl Genel Meclis Üyesi Sn. Av. Kadir Çetin, Belediye Meclis Üyelerimiz Sn. Mustafa Yıldırım ve Sn. Yusuf Taştay eşlik ettiler.

Başkanımız; On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te ” Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği zengin ile fakirlerin arasında köprülerin kurulduğu dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu bu güzel günlerde halkımızın yanında ve onlarla iç içeyiz.

Geleneksel hale gelen İftar Çadırımızda Ramazan Ayı boyunca 500 kişi iftarlarını, güzel bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde açacaklar. Bundan önceki yıllarda Dörtyol Meydanına kurulan iftar çadırımız; bundan sonra “İlçemiz Yoğurt Pazarında” halkımıza hizmet verecektir dedi.