Home » Belediye Haberleri » Badminton Şampiyonları Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Badminton Şampiyonları Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Mar 27,2018 0 Yorum

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Sn. Ömer YILDIZ, Müdür Yardımcısı Sn. Önder AKCAN ve “Badminton Müsabakalarında” Kızlar ve Erkekler Kategorisinde İl Birincilik Derecesi alan Kız Takımı ve Erkek Takımı sporcuları , Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımızla sohbet eden öğrenciler, yarışma boyunca geçirdikleri süreci ve başarılarını paylaştılar. Yarışmada kazandıkları kupaları Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ ya hediye ederek, okulumuzun her türlü ihtiyaçlarında katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz dediler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’ nun başarılı sporcularını tebrik etti.  Her zaman destekçi olacağını belirterek “Badminton sporunda İl Birincisi olmak kolay bir şey değil. Demek ki çalışınca, emek verince başarı geliyor. Bundan dolayı sizleri ne kadar tebrik etsek azdır’’ dedi. Ve çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.