Home » Belediye Haberleri » Atatürk Anıtı Önünde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Atatürk Anıtı Önünde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

May 10,2019 0 Yorum

İlçemiz Dörtyol meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde çevre düzenleme çalışması yapılıyor.

Törenlerin yapıldığı ve İlçemizin göz bebeği konumunda olan Anıtın önündeki ve yan duvarlarındaki kırık olan mermerler söküldü. Tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından Andezit taşı ve Mermer döşenerek hizmete sunulacaktır.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; İlçemizin en güzel yerlerinden olan Dörtyol meydanındaki Atatürk Anıtında Çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Anıtta yapılan incelemeler sonucunda yer ve yan duvarların mermerlerinin kırık olduğu tespit edildi. İlçemize yakışmayan bu görüntüyü hemen ortadan kaldırmak için Atatürk anıtında çevre düzenleme çalışması başlattık. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına hazır hale getireceğiz dedi.