Home » Belediye Haberleri » Asri Mezarlıkta Çevre Düzenleme Çalışmaları

Asri Mezarlıkta Çevre Düzenleme Çalışmaları

May 10,2019 0 Yorum

İlçemiz Asri Mezarlıkta Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çevre düzenleme ve yol yenileme çalışmaları başlatıldı.

Uzun yıllar bakımı yapılmayan ve eski olan Mezarlık girişindeki yol ile mezarlık duvarları ve ana arterlerde yol yenileme çalışmaları yapılıyor.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Belediyemiz Fen İşleri ekipleri tarafından İlçemiz Asri Mezarlık içerisindeki yollarda, yol bakım ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.  Asri Mezarlığımızın iç ve dış duvarlarında yıpranmış ve yıkılan yerler tespit edildi. Yıkılan duvarlarda perde beton çalışmaları yapılacak.  Bozuk ve eski olan yollarda parke taşları sökülerek tesviye ve dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilitli parke taşı döşenerek Ramazan Bayramı öncesi halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.