Home » Belediye Haberleri » Aktaş Mahallesinde Kilitli Taş Döşeme Çalışmaları Başladı

Aktaş Mahallesinde Kilitli Taş Döşeme Çalışmaları Başladı

Eki 25,2018 0 Yorum

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçemiz Aktaş Mahallesinde başlatılan yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aktaş Caddesi ve ara sokaklardaki eski ve kırık olan taşlar söküldü. Dolgu, tesviye ve bordür döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI yaptığı açıklamada; İlçemiz Aktaş Mahallesinde başlatılan yol yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Aktaş Mahallesindeki eski ve kırık olan taşlar söküldü. Dolgu, tesviye ve bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Aktaş Mahallesinde başlattığımız yol yenileme çalışmaları en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.