Home » Belediye Haberleri » Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri Programı

Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri Programı

Eyl 12,2017 0 Yorum

06-10 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahil Orhangazi Parkında ‘Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’ etkinliği düzenlendi. Sahip olduğu yerel değerleri korumak ve iktisadi özelliklerini ziyaretçilere tanıtmak, var olan Afyonkarahisar Şehir Markasına değer katmak amacıyla düzenlenen programa protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlimize özgü marka ürünlerimizin yanı sıra termal zenginliklerimiz, doğal güzelliklerimiz, lezzetlerimiz,  tarihi değerlerimizin tanıtıldığı ‘Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’nde Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI tek tek stantlar ziyaret ederek kültürel özellikler ve yöresel ürünler hakkında görevlilerden bilgiler aldı.

Afyonkarahisar’ın tanıtımı için önemli bir organizasyon olan ve Bakan Eroğlu’nun büyük desteğinin olduğu ‘Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’ mehteran gösterisi, müzik dinletileri ve yöresel halk oyunları sergilendi.