Home » Belediye Haberleri » Afyon Kocatepe Yüksekokulları Rektör Kurul Toplantısı Yapıldı

Afyon Kocatepe Yüksekokulları Rektör Kurul Toplantısı Yapıldı

Ara 13,2017 0 Yorum

İlçemiz de Yüksekokullar Rektör Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıya  Çay Kaymakam Vekili Çobanlar Kaymakamı Sn. Ömer Faruk Özdemir, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Karacaören Belediye Başkanı Sn. Muhterem ALGÜL, Sultandağı Belediye Başkanı Sn. Osman ACAR, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa SOLAK, Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Sultandağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal KARAYORMUK, Fakültede Görevli Akademik Personeller ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı. Taşhan Aile Konağında gerçekleşen yemek organizasyonun ardından plaket töreni yapıldı. Toplantı bitimi sonrasında Çay Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Yüksekokula yapılan çevre ve peyzaj düzenlemeleri gezildi. Çocuk Gelişimi ve Bilgisayar  Laboratuvarları açılışları yapıldı.  Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çalışmalar gezilerek başarılar dilendi.