Home » Belediye Haberleri » 4. Sultandağı Zirve Tırmanışı Başlıyor

4. Sultandağı Zirve Tırmanışı Başlıyor

Eki 03,2018 0 Yorum

Kocatepe Doğa ve Gençlik Sporları Derneği Başkanı Sn. Kaan KABİL ve beraberindeki üyeler Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ yı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Sn. Kaan KABİL; bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz 4. Sultandağı Adem KURT Anma Zirve Tırmanışımız Çay ilçemize bağlı Deresinek köyü üzerinde bulunan zirvede 6 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Sayın Başkanım bu turnuvaya vermiş olduğunuz destek için; Kocatepe Doğa ve Gençlik Sporları Derneği ve Sporcular adına size teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI; Sağlıklı bir yaşam için sporun önemli olduğunu belirterek Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek spora ve sporcularımıza desteğimiz sürecek dedi.