Home » Belediye Haberleri » 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Eki 31,2018 0 Yorum

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümü kutlamaları ilçemiz Dörtyol Meydanında saat 10.00’da başladı. Kutlamalara İlçe Kaymakamımız Sn. Erol TANRIKULU, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşu Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve halkımız katıldı.

Dörtyol Meydanında Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, halkımızın ve protokolün bayramlarını kutladılar. Kutlamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Kaymakamımız Sn. Erol TANRIKULU yaptı. Öğrenciler tarafından Cumhuriyet bayramı ile ilgili şiirler okundu, halk oyunu gösterileri yapıldı. İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin tören geçişinin ardından Çay Belediyesi araçları ile  esnaf ve sanatkarların alandan geçiş yapmasıyla kutlamalar son erdi.